Save 80ow
Boost YOUR PC with our best bundle deal ever
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

GeForce 314,22 Ohjaimen tiedot, tiedot ja ladata tiedotGeForce 314.22 Driver Details, Specs and Download Information

nVidia on julkaissut joukon vakaita uusia videoajureita : GeForce 314.22 -ohjaimet (nVidia GeForce GTX 600-sarjassa, SLI-kokoonpanoissa ja sen ulkopuolella)

Lataa GeForce 314.22 -ohjaimen päivitys

Lataa tämä 314.22-ajurin päivitys osoitteessa //www.geforce.com/drivers .

GeForce 314.22 Driver Details
GTX 680, GTX 600-sarjan lippulaiva. Seuraavat vertailuarvot ovat tämän kortin osalta.

Vain tilastot

Tällä 314.22 päivityksellä yhden kortin kokoonpanoille Tomb Raider on nähnyt 71%: n suorituskyvyn kasvun, kun taas Bioshock Infinite on 41%: n lisäys. Call of Duty: Black Ops 2 on kasvanut 3,2%, kun taas Civilization V ja Sleeping Dogs ovat nähneet 8,7% ja 12,8%. Skyrim on myös nähnyt 3,6%: n kasvua. Enemmän tehostuksia ovat Sniper Elite V2 22,2% ja Tomb Raider 30%.

SLI-kokoonpanoissa (eli kaksi videokorttia, jotka toimivat samanaikaisesti), Batman: Arkham City, Battlefield 3, Skyrim ja Call of Duty: Black Ops 2 ovat saaneet vähäisiä suorituskykyä 3%: lla. Samaan aikaan Bioshock Infinite ja Civilization V ovat nähneet noin 30 prosentin korotuksia, kun Sleeping Dogs ja Sniper Elite V2 saivat 17% ja 22% kasvun.

Brutal Legend, Tomb Raider ja MUD ovat kaikki päivittäneet 3D Vision -profiilit. Lisäksi Dungeons and Dragons: Neverwinter, Resident Evil 6 ja Sniper Elite: Nazi Zombie Army ovat kaikki nähneet SLI Profile -päivityksiä.

GeForce 314.22 Driver Details
Tämän näytön avulla voit asentaa uusia näytönohjaimia ja 3D Vision -päivityksiä.

Mitä ajurit ovat?

GTX 600-sarja on korkealaatuisia näytönohjaimia, ja näytönohjaimia käytetään kaikkiin näytöllä näkyviin. Niille, jotka etsivät sujuvaa pelaamista ja korkealaatuista sisältötoistoa, uusimmat näytönohjaimet ja ohjaimet ovat välttämättömiä. Yllä olevat tilastot ovat GTX 680: lle. Kuitenkin kaikki 600-rivillä olevat kortit, kuten GTX 660 ja GTX 670, näkevät parannuksia. Jotkut vanhemmista 600-pisteistä alkavat tulla hinnaltaan alas ja ovat hyviä budjetoituja PC-pelaajia varten.

Ajurit ovat joukko ohjeita, joita käytetään tietojen välittämiseen tietokoneen osien välillä. Kuljettajan päivitykset ovat tärkeitä, koska ne yleensä edistävät suorituskykyä, lisäävät uusia ominaisuuksia ja erottavat aiemmista versioista mahdollisesti aiheutuneet ongelmat. Käyttäjien, jotka eivät tunne tietokoneita, voivat olla vaikeuksia kalastaa kuljettajien ympärillä. Meillä on yksinkertaisempi menetelmä alla. Muutoin löydät tämän GeForce 314.22 -ajurin päivityksen Windows Updaten kautta tai nVidian verkkosivuilla .

Voit yksinkertaistaa ajurien päivittämisen koneellasi lataamalla Driver Reviver -ohjelmistomme. Huomaa, että tuemme vain tukevia ohjaimia – kuten tätä – eikä beta-ohjaimia, kuten 314.14 -päivitystä aiemmin tässä kuussa.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta