Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas KÄYNNISTETTÄESSÄ SafeMode mediassa Blue Screen of Death ErrorA Guide to the BOOTING IN SAFEMODE NETWORK Blue Screen of Death Error

Windows XP: n, Vistan, 2000, 2008 ja Windows 7: n ja 8: n käynnistysprosessin BSOD (Blue Screen of Death) “BOOTING IN SAFEMODE NETWORK” -virhe saattaa näkyä. Tämä tarkoittaa, että tietokone käynnistyy Safe Mode- ja Network palveluita, mutta monet muut palvelut eivät ole käytettävissä. Se sammuttaa järjestelmän ja pakottaa uudelleenkäynnistyksen vahingoittumisen ja tietojen menettämisen estämiseksi.

BSOD-virheen aiheuttavat yleensä vahingoittuneet tai vioittuneet tiedostot, kuten vahingoittuneet järjestelmätiedostot, jotka aiheuttavat käynnistysvirheitä. Vioittuneet järjestelmätiedostot johtuvat ohjelmien epätäydellisestä asennuksesta, epätäydellisten ohjelmistojen asennuksesta, järjestelmän palauttamisesta haittaohjelmilta ja vakoiluohjelmien hyökkäyksiltä sekä sopimattomien menetelmien käytöstä sovellusten ja asennetun laitteiston poistamisessa.

Tämä BSOD-virhe tunnetaan myös nimellä “BOOTING_IN_SAFEMODE_NETWORK” ja “STOP 0x000000A9”. Jotkut Windows OS: n käyttäjät ovat ilmoittaneet tämän virheen, joka yleensä ilmestyy näytölle järjestelmän alustuksen aikana.

Voit ratkaista “BOOTING IN SAFEMODE NETWORK” BSOD: n muokkaamalla manuaalisesti Windowsin rekisteriä poistamaan vioittunut tiedosto, joka aiheuttaa virheen. Voit tehdä tämän napsauttamalla Käynnistä ja kirjoittamalla regedit hakukenttään ja painamalla sitten Enter. Avaa kansiot HKEY_LOCAL_MACHINE, Software, Microsoft, Windows ja nykyinen versio kansioittain nuolinäppäimillä. Napsauta Suorita-kansiota ja napsauta Com Error Number: 0x000000A9 -tiedostoa. Paina Delete Com Error Number: 0x000000A9-näppäintä poistaaksesi tiedoston, joka aiheuttaa BSOD-virheen ja käynnistä tietokone uudelleen.

Voit myös yrittää ladata viimeisen tunnetun hyvän kokoonpanon ratkaisemaan BSOD-virheen, joka on kaikkien Windows-versioiden palautusvaihtoehto. Pääset Windowsin lisäasetusten valikkoon käynnistämällä tietokoneen ja painamalla F8-näppäintä, ennen kuin Windows-logo tulee näyttöön. Korosta nuolinäppäimillä Viimeisin tunnettu konfigurointi ja paina Enter.

Kuten aina, jätä huomautukset tai kysymykset alla olevaan huomautukseen tai kysy ReviverSoft Answersilta .

Was this post helpful?
Yes
NoEtkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuttaa