Vores mest populærePC Bundle er til salg!
  • Optimer din pc-ydeevne
  • Beskyt dine private data
  • Forbedr pc-sikkerhed
Kun i dag - op til 50% rabat!
Gem
Op til
50
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

En guide til opstart IN Safemode NETWORK Blue Screen of Death fejlA Guide to the BOOTING IN SAFEMODE NETWORK Blue Screen of Death Error

Fejlen “BOOTING IN SAFEMODE NETWORK” BSOD (Blue Screen of Death) kan vises under initialiseringsprocessen til Windows XP, Vista, 2000, 2008 og Windows 7 og 8. Det betyder, at computeren starter i Safe Mode og med Network tjenester, men mange andre tjenester er ikke tilgængelige. Det lukker systemet og tvinger en genstart for at forhindre skade og tab af data.

BSOD-fejlen skyldes normalt beskadigede eller beskadigede filer, f.eks. Beskadigede systemfiler, der resulterer i opstartsfejl. Korrupte systemfiler skyldes ufuldstændig afinstallation af programmer, ufuldstændige softwareinstallationer, systemgendannelse mod malware og spywareangreb og brugen af ​​forkerte metoder til sletning af applikationer og installeret hardware.

Denne BSOD-fejl er også kendt som “BOOTING_IN_SAFEMODE_NETWORK” og “STOP 0x000000A9”. Nogle brugere af Windows OS har rapporteret denne fejl, som normalt vises på skærmen under initialiseringen af ​​systemet.

Du kan løse “BOOTING IN SAFEMODE NETWORK” BSOD ved manuelt at redigere Windows-registreringsdatabasen for at slette den beskadigede fil, der forårsager fejlen. For at gøre dette skal du starte registreringseditoren ved at klikke på Start og skrive regedit i søgefeltet, og tryk derefter på Enter. Åbn mappen HKEY_LOCAL_MACHINE, Software, Microsoft, Windows og mappen Aktuel version ved hjælp af piletasterne. Klik på mappen Kør og klik på Com Error Number: 0x000000A9 filen. Tryk på Delete Com Error Number: 0x000000A9-tasten for at slette filen, der forårsager BSOD-fejlen, og genstart derefter computeren.

Du kan også prøve at indlæse den sidst kendte gode konfiguration for at løse BSOD-fejlen, hvilket er en opsving til alle versioner af Windows. For at få adgang til menuen Avancerede indstillinger i Windows skal du starte computeren og trykke på F8-tasten, før Windows-logoet vises på skærmen. Brug piletasten til at fremhæve sidst kendte gode konfiguration, og tryk derefter på Enter.

Som altid bedes du forlade nogen kommentarer eller spørgsmål nedenfor i kommentarfeltet eller spørg os et spørgsmål på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
NoFandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet