Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

En guide til CO_E_SERVER_EXEC_FAILURE Blue Screen of Death fejlA Guide to the CO_E_SERVER_EXEC_FAILURE Blue Screen of Death Error

CO_E_SERVER_EXEC_FAILURE BSOD (Blue Screen of Death) -fejlen kan vises under initialiseringsprocessen for Windows Vista, XP og 2000 og Windows 7 og 8. Denne fejl vises normalt, da COM-serverprocessen ikke startede i tide, især når en udlæsning -af-proces COM-server bruges. Det betyder, at serveren ikke kunne registrere med DCOM inden for den krævede timeout. Dette resulterer i automatisk afbrydelse af computeren for at forhindre skade og mulig tab af ubehandlede data.

Denne BSOD-fejl opstår normalt, når CPU’en er stresset eller har en tung belastning, hvilket resulterer i, at COM-serverne fejler at initialisere korrekt. Fejlen skyldes også en dårlig konfiguration eller en fejl i serverkoden.

Denne BSOD-fejl er også kendt som CO_E_SERVER_EXEC_FAILURE og “STOP 0x80080005”. Nogle brugere af Windows har rapporteret denne fejl, som normalt vises på skærmen under initialiseringen af ​​systemet som:

58

For at løse CO_E_SERVER_EXEC_FAILURE BSOD-fejlen kan du prøve at udskifte COM-serveren uden for processen med en enhed, der starter hurtigt og har mulighed for at initialisere inden for den krævede timeout eller bruge en COM-server, der er i gang.

Kontrol af serverkoderne og adgangskoderne fra systemkonfigurationen hjælper også med at løse denne fejl, da fejlen fra COM-serveren til at initialisere korrekt kan skyldes manglende evne til at registrere til den rigtige klassidentifikation.

Denne fejl kan også løses ved at installere de nyeste softwareopdateringer og service packs til Windows. Hvis du vil installere softwareopdateringer manuelt, skal du åbne Internet Explorer (IE), klikke på Sikkerhed og Windows Update og derefter følge vejledningen og instruktionerne på skærmen. Når du bruger IE 7 eller dets ældre versioner, skal du åbne browseren, klikke på Værktøjer og derefter Windows Update. Du bør installere både kritiske og ikke-kritiske softwareopdateringer.

Was this post helpful?
Yes
NoFandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet