Save 80ow
Boost YOUR PC with our best bundle deal ever
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Fix dine forældres PC Mens Home for sommerferienFix Your Parents’ PC While Home for Summer Break

Hjem til sommerferie? Tvinges til at bruge en relativ pc til varigheden og irriteret af bunkerne af malware, værktøjslinjer, vira og residente apps? Din familie PC er under en stor sikkerhedsrisiko, så det er en god idé at rette det med deres tilladelse. Her er nogle trin, du kan tage for at rense denne pc og give dig og dem ro i sindet. Sørg for og følg disse trin, før du gør noget på den pc, som at tjekke e-mail, kontrollere bankkontosaldoer eller købe flybilletter.

 1. Få administratoradgangskoden

  Før du kan lave nogle af de rettelser, du skal lave, skal du bruge administratoradgangskoden fra pc’ens ejer. Vær sikker på og forklar dem, at du planlægger at rense deres pc og gøre den hurtigere, bedre og mere sikker. Når du er færdig med pc’en, kan din slægtning ændre adgangskoden i Kontrolpanel.

 2. Download gratis antivirus- og antimalware-apps

  En god fangst-alt gratis antivirusprogram til Windows XP, Windows Vista og Windows 7 er Microsoft Security Essentials . Grib det, installer det og kør en detaljeret scanning. Hvis pc’en kører Windows 8, indeholder den Windows Defender. Sørg for, at den er opdateret, og kør en fuld scanning.

  Hvad angår antimalware, er der ingen bedre end Malwarebytes Anti-Malware . Det er gratis og henter op, hvor et antivirus forlader. Kør en fuld scanning og ryd ud alt, hvad den finder.

 3. Afinstaller eventuelle rogue apps

  Se på listen over installerede programmer i Kontrolpanel (normalt under Tilføj / fjern programmer eller Programmer og funktioner). Hvis du ser nogen onde browser værktøjslinjer, skurk apps, spyware-laden shovelware eller trojanske heste, skal du afinstallere dem her. Bemærk, at din familie måske vil beholde nogle af de mere uskadelige værktøjslinjer, som Yahoo !, især hvis de har dem indlæst med bogmærker.

 4. Åbn hver webbrowser og gendan den til normal

  Afinstaller eventuelle tilføjelser til malware, plug-ins og værktøjslinjer, du finder. Skift søgemaskinen tilbage til Google eller Bing, og skift hjemmesiden til det samme websted. Du bliver nødt til at åbne hver browser, som din familie har installeret og tage vare på hver enkelt enkeltperson.

  Fix Your Parents’ PC While Home for Summer Break
  Lad ikke dine forældres browsers omdanne sig til dette.

 5. Opdater pc’ens drivere til deres seneste versioner

  Opdatering af alle drivere på pc’en, især grafikdrivere, sikrer større sikkerhed, stabilitet og ydeevne. Du kan gå ind i Enhedshåndtering i Kontrolpanel og opdatere hver enkelt for hånd – eller du kan bruge vores Driver Reviver til at opdatere dem alle i ét skud. Det er op til dig!

 6. Se på startprogrammerne

  Åbn systemkonfiguration og se på de apps, der starter ved opstart. Er der noget der, der absolut ikke hører hjemme og forårsager mere skade end godt? Fravælg det.

 7. reboot

  Når du har foretaget alle disse ændringer, skal du genstarte pc’en og sørge for, at alt fungerer glat.

 8. Giv din familie en tur til deres opdaterede pc

  Vis din slægtning omkring deres nye pc og peg på, hvor meget hurtigere det starter og kører, og hvor mange færre nedbrud der er. Rådgive dem også om ikke at installere add-ons eller apps, som de ikke har brug for. Forklar, hvordan du vælger brugerdefineret installation og hvordan du fjerner markeringen af ​​flere apps, når du installerer ting som Java.
  Herefter håber du på det bedste, men der er en god chance, du bliver nødt til at gøre det hele igen næste år!

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet