Sommer salg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakke plus get Parallels Toolbox LEDIG!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Forståelse Video Game Graphics SkærmindstillingerUnderstanding Video Game Graphics Display Settings

Når en pc-spiller – eller bare en person, der bruger en pc, der føles som at spille et videospil – beslutter at de vil godt, spil, har de tendens til at støde på spørgsmålene om, hvorvidt deres system er kompatibelt (læses: stærkt nok) at håndtere, hvad de vil spille på det. Uanset om du har et spildyr eller noget, der bare knapt scraperer kompatibilitetskravene til titlen, du spiller, kan du beslutte, at enten din grafik eller dine fps (frames per sekund) er utilfredsstillende. (fps betyder, at en lav mængde billeder kan gøre spillet ujævnt og skade din oplevelse, især hvis du spiller spil, der kræver hurtige reaktioner.)

Når du træffer beslutningen, vil du gerne gå til spilets grafiske indstillinger. Det er her, der bliver forvirrende for nogle mennesker – og hvis du er en af ​​disse mennesker, bekymre dig ikke. Det er, hvad denne artikel er her til.

Understanding Videogame Graphics Display Settings
Skærmbilledet til videoindstillinger for Far Cry 3, en kritisk anerkendt første person shooter udgivet af Ubisoft.

Det vigtigste spørgsmål at spørge er, hvilken opløsning du spiller på. Indfødt opløsning er din skærms normale opløsning, som generelt er HD eller derover – hvis du har problemer i spillet på grund af dette, kan du overveje at sænke din opløsning. HD 720p er halv pixel af HD 1080p – de ser begge stadig meget flotte ud på en stor skærm, men 720p vil give dig et betydeligt resultatforøgelse, når du spiller i 1080p. Spil er endda spilbare ved standarddefinition – men bemærk at tekst i tekst og andre grænsefladeaspekter bliver sværere at navigere i, desto lavere du indstiller din opløsning.

Der er også andre indstillinger at overveje. Tekstur / detalje er illustrationen sat oven på modellerne. 3D-modeller har ingen farve overhovedet – de er helt tomme. En tekstur er pakket rundt om en model for at få det til at se ud som det er meningen med at skabe kendte ansigter som Mario og Master Chief. Teksturerne har selv en opløsning, og den højere opløsning tekstur er, desto bedre ser det ud – men jo mere arbejde det vil kræve fra dit grafikkort. Mere detaljerede modeller, tessellation og partikelvirkninger kan også vise sig at beskatte meget på et system.

For en gamer er framerat en af ​​de vigtigste ting at overveje. 30fps betragtes som “god” og 60fps betragtes som “stor” – hvis du har en lavere fps, er det sværere at sige, negle et headshot, og du kan være tilbøjelig til at forsinke, når der er mange spillere / commotion på skærmen. Tanken er at finde den perfekte mellemliggende mellem præstationer og øjenhag: sammenligne disse screenshots af Team Fortress 2 nedenfor:

Understanding Videogame Graphics Display Settings
Team Fortress 2 i meget høje indstillinger. Hvis du har en svagere computer, vil du opdage, at det ser ud til, at dette resulterer i alvorlige grafiske fejl, spilkrascher, svær lag eller alle tre.

Understanding Videogame Graphics Display Settings
Team Fortress 2 på lavest mulige indstillinger. Ydelsen er glat, men den grafiske kvalitet lider for den.

Med det i tankerne, lad os gå til anti-aliasing.

Anti-aliasing er ikke udelukkende for videospil – fotografer og videoredigerere skal også være så godt bekendte med det. For at sige det, fjerner anti-aliasing “jaggies” fra et billede, hvilket resulterer i, at noget ser mere livagtigt ud og mindre pixeleret. Et let eksempel ville se på 3D-modellen af ​​et hegn, når du spiller et videospil. Hvis du ikke har nogen antialiasing aktiveret, vil hegnet skabe en tæt pixel sløring på kort afstand. Antialiasing fjerner disse uklarheder og resulterer generelt i smukkere øjenlys til afspilleren – men det er meget beskatende på ydeevne og bliver mindre og mindre af en nødvendighed ved 1080p og højere opløsninger.

Find balancen mellem ydeevne og eye candy, der virker for dig. Denne proces kræver meget tweaking, men i sidste ende skal du finde den midterste jord du leder efter. Held og lykke!

Was this post helpful?
Yes
NoFandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet