Save 80ow
Boost YOUR PC with our best bundle deal ever
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

Med hjälp av Sök i Startmenyn Reviver 2Using Search in Start Menu Reviver 2

I sökrutan i Start-menyn Reviver erbjuder mycket kraft med några få knapptryckningar på tangentbordet. Här är hur man gör det mesta av det.

Video Avskrift:

Hey guys, Mark här från ReviverSoft. Idag ska jag visa dig några av de saker som du kan göra med sökmenyn funktionaliteten i Startmenyn Reviver. Nu, Start Meny Reviver hade sökning i version ett, och det har fortfarande sökning i version två, det är en av de stora dragen i produkten. Det gör att du verkligen snabbt och enkelt ta sig till ett område på din dator, eller ett program eller en fil som du letar efter utan att behöva göra för mycket. Du öppnar bara startmenyn och börja skriva. En av de typiska saker du kanske vill göra är att leta upp namnet på ett program som du vill öppna, så om du börjar skriva “Driver Reviver,” kommer du att se en lista på vad som helst med “Driver Reviver” i namnet kommer komma upp, inklusive program, inställningar, filer på “Den här datorn.”

Från dessa sökresultat, är en av de bästa sakerna du kan göra faktiskt dra allt detta är rakt in i Start-menyn Reviver. Du kan göra en bricka av något av de alternativ som du ser här i sökresultaten. Det är ett riktigt snabbt och enkelt sätt att leta efter något som du vill lägga till som en bricka. En annan stor sak som du kan göra med sökfunktionen är att du faktiskt kan söka på kontrollpanelen eller inställningarna är på din dator. Om du letar efter något som att ställa in en skrivare, gör du en sökning efter “skrivare” och den hittar alla inställningar på datorn som relaterar till “skrivare”. Du kan visa enheter och skrivare här, och det tar dig till detta kontrollpanel område i din dator så att du kan lägga till en skrivare, eller ändra en skrivare, eller ändra standard printer.You kan också göra samma sak för Bluetooth. Om du skulle söka efter “Bluetooth”, så ser du alla inställningar som relaterar till Bluetooth på din dator.

Det finns en betydande mängd kraft i denna sökmotor. Du kan söka efter filer, kan du söka efter dina program, kan du söka efter inställningar på datorn, det finns mycket du kan göra här. Jag definitivt uppmuntra dig att börja bara skriva när du öppnar Start-menyn Reviver, snarare än bläddrar i menyn och försöker hitta ett program på det sättet. Jag tror att du hittar väldigt snabbt att göra det här sättet och du gör sökrutan är ett mycket snabbt och enkelt sätt att få till det du letar efter. Om du har några frågor eller kommentarer om den här funktionen, skulle jag gärna höra dem. Du kan antingen kommentera kommentaren nedan, eller så kan du bara kontakta oss via REviverSoft.com. Tack så mycket för att lyssna, och jag hoppas att vi ses i en framtida video.

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt