Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION Blue Screen of Death feilA Guide to the CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION Blue Screen of Death Error

Feilmeldingen CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION BSOD (Blue Screen of Death) kan oppstå under initialiseringsprosessen for Windows Vista og XP, Windows 2008 og Windows 7 og 8. Denne feilen vises vanligvis når operativsystemet oppdager korrupsjonen av en kritisk kjernekode eller datastruktur . Denne feilen resulterer i abrupt avslutning av datamaskinen for å forhindre skade og unngår mulig tap av data fra ikke-lagret arbeid.

Denne feilen oppstår når en defekt driver forsettlig eller utilsiktet endrer en kjernekode eller data, som ikke er tillatt av operativsystemet. Andre faktorer som forårsaker denne feilen inkluderer feil i systemminnet og maskinvarekorrupsjon.

Denne BSOD-feilen er også kjent som CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION og “STOP 0x00000109”. Noen brukere av Windows har rapportert denne feilen, som vanligvis vises på skjermen under initialiseringen av systemet som:

68

Du kan løse feilen CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION BSOD ved å starte på nytt og sjekke listen over maskinvarekompatibilitet for Microsoft for å kontrollere at nylig installerte drivere og maskinvare er kompatible med versjonen av operativsystemet du bruker. Du kan også kontrollere systemminnet med Memory Diagnostics Tool for å bekrefte feil i RAM (Random Access Memory), og erstatte defekte minnemoduler.

Du kan også løse denne feilen ved å fjerne det siste installerte programmet, maskinvaren eller driveren. Hvis du vil avinstallere maskinvaren eller driveren som forårsaker feilen i Windows 8, trykker du på Windows-tasten og X sammen, klikker på Kontrollpanel, og velger deretter Programmer og funksjoner. Marker programmet som skal avinstalleres med piltasten, og klikk deretter Avinstaller. I Windows XP, Vista og Windows 7 kan avinstalleringsprosessen gjøres ved å klikke på Start, Kontrollpanel, Legg til eller fjern programmer for Windows XP og Programmer og funksjoner for Windows 7 og Vista, og velg deretter programvaren for å avinstallere og Klikk Fjern / Avinstaller.

Installering av de nyeste enhetsdriverne vil også hjelpe deg med å løse denne feilen. Du kan bekrefte tilgjengeligheten av driveroppdateringer fra produsentens offisielle nedlastingssted. For video- og brikkesettdrivere kan du laste ned passende og oppdaterte versjoner fra nedlastingsstedene for AMD, ATI, Intel og Nvidia. Alternativt kan du bruke Driver Reviver til å oppdatere driverne raskt og enkelt

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt