Sommersalg!
Opptil 40% avslag

på Premium Suite-pakken pluss få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Malwarebytes Anti-Malware Premium støtter Windows XP for livetMalwarebytes Anti-Malware Premium supports Windows XP for life

Alt er ikke tapt for Windows XP-brukere. Selv om vi fremdeles anbefaler at du oppgraderer til Windows 7 eller Windows 8, hvis du ikke klarer det eller ikke vil gjøre det, finnes det produkter der ute som kan beskytte PCen din.

Et slikt produkt er den nettopp annonserte Malwarebytes Anti-Malware Premium . En betalt versjon av den populære gratis anti-malware-skanneren som vi har anbefalt i mange år, vil Premium-versjonen fungere på Windows XP (samt nyere versjoner av Windows) – og Malwarebytes lover full Windows XP-støtte for livet.

Denne appen er utviklet for å fungere sammen med ditt favorittprogram for antivirusprogrammer – du vil kanskje velge en annen enn Microsoft Security Essentials, da den heller ikke vil bli oppdatert på Windows XP etter 14. juli 2015. Den finner rogue apps, rootkits, falske nettsteder og så videre, hvilke tradisjonelle antivirusprogrammer ikke beskytter deg mot.

Rootkits, eller programvare som gjemmer seg mens den får administratortilgang, er spesielt vanskelig – og kan installere seg selv ved å sette feil musikk-CD i stasjonen. Det bidrar til å få en app som dette støtter deg.

Malwarebytes Anti-Malware Premium supports Windows XP for life
Malwarebytes Anti-Malware Premium er et supplement til, snarere enn en erstatning for, et antivirusprogram.

Anti-Malware Premium inneholder verktøy for nettlesere som beskytter mot dårlige koblinger, omadresser, korrupte annonser og mer. I tillegg har appen Chameleon-modus. Ofte vil den verste malware prøve å oppsøke og deaktivere eksisterende anti-malware apps som en del av infeksjonsprosessen. Malwarebytes vil skjule sin app fra skadelig programvare og tvinge en omstart og opprydding hvis malware prøver å kapre PCen.

Inntil du kan oppgradere utover Windows XP, ta tak i denne appen fra Malwarebytes, og et godt antivirusprogram, og beskytt deg mot den store sikkerhetsrisikoen som kjører Windows XP, innebærer nå.

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt