Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Vi presenterer PC ReviverIntroducing PC Reviver

Etter mange, mange måneders forskning og utvikling er vi helt ekstatiske for å kunngjøre lanseringen av vårt nyeste produkt, PC Reviver .

PC Reviver Home
“Den helt nye PC Reviver”

PC Reviver er vårt nye alt-i-ett-reparasjons-, vedlikeholds- og optimaliseringsverktøy. Den inneholder de viktige verktøyene og ressursene for å hjelpe deg med å gjenopprette optimal ytelse til PCen din og holde den på den måten. Slik vi ser det, er PC Reviver det eneste verktøyet du noensinne kommer til å trenge for å få PCen til å kjøre på det beste, og holde den på den måten.

Ved å bygge på våre eksisterende produkter, inkluderer PC Reviver reparasjonsverktøy, for eksempel et verktøy for registerverktøy og driveroppdatering, PLUS, det inkluderer også en skrapfilrenser og Windows Updater.

PC Reviver Repair
“PC Reviver’s Reparasjonsverktøy”

På vedlikeholdssiden inneholder den verktøy som et verktøy for sikkerhetskopiering av driver og Oppstartsleder, og verdifulle ressurser som ReviverSoft’s krasjhjelp og Prosessbibliotek, direkte i produktet.

PC Reviver Maintain
“PC Reviver’s vedlikeholdsverktøy”

Det er ikke alt, du kan se en fullstendig funksjonsliste og beskrivelser på produktsiden for PC Reviver .

Det som også setter PC Reviver fra hverandre er den innebygde dynamiske og sosiale naturen til produktet. PC Reviver plugger direkte inn i ReviverSoft Answers for å tillate deg å stille spørsmål og svare på spørsmål relatert til noen av dine databehandlingsbehov. Det har også direkte tilgang til varsler som vil hjelpe deg med å holde PCen reparert og optimalisert på den enkle og sikre måten. I tillegg, uten å gi for mye bort, blir Alerts plattformen for noen virkelig kule, personlige og intuitive råd i fremtidige versjoner, på grunn av utgivelse gjennom 2014.

Du kan lære mer om PC Reviver på produktsiden vår, eller bare laste den ned for å ta den til en teststasjon.

Fremtiden for PC Reviver er veldig spennende og nye funksjoner og funksjonalitet er planlagt å bli utgitt så tidlig som på begynnelsen av det nye året. Som alltid vil produktoppdateringer og oppgraderinger bli gjort tilgjengelig helt gratis for alle registrerte brukere så snart de blir tilgjengelige.

En stor rop går til utviklingslaget for alt sitt harde arbeid de siste 2 årene. Vi har virkelig noen av de beste og klareste sinnene som jobber her hos ReviverSoft, og vi kunne ikke gjøre det vi gjør uten hver og en av dem. Gratulerer med en fantastisk V1 av PC Reviver!

Vi har jobbet veldig hardt på vår første utgivelse av PC Reviver, og vil gjerne høre hva du synes, og du kan gjerne sende oss e-post direkte på founders@reviversoft.com med kommentarer, kommendasjoner, konstruktiv kritikk eller bare å si hei.

MarknDavide

Mark & ​​Davide
ReviverSoft Founders

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt