Bare i dag
Spar 80 %
På Black Friday-bunten
Fire fantastiske produkter, én lav pris! Optimaliser, reparer og forsterk din PC med bare ett klikk!

SKYNDE DEG! Denne avtalen utløper om...

00
time
:
00
minutt
:
00
sekund
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

HDMI lyd ut fungerer ikkeHDMI audio out does not work

Flere og flere mennesker kutter ledningen på sine kabel-TV-abonnementer og velger i stedet å streame viser direkte fra sine datamaskiner direkte til sine TVer, ved hjelp av en HDMI-kabel. Dessverre fungerer ikke en HDMI-tilkobling alltid så jevnt som mange ønsker, for å få lyden til å gå gjennom TV-høyttalerne er ofte litt av en utfordring.

Sjekk videodriverne dine.

Selv om det kan høres mot-intuitivt, blir lyden som går ut av HDMI-porten din styrt av skjermkortet ditt i stedet for lydkortet ditt. Dette betyr at hvis du ikke har de riktige video drivere installert, får du ikke lyd på fjernsynet ditt. Besøk videokortprodusentens nettsted for å laste ned de nyeste driverne for kortet ditt. Hvis du er usikker på hva drivere å få, kan et verktøy som Driver Reviver komme til nytte. Denne programvaren vil sjekke systemet for å sikre at du får de nyeste verktøyene for all maskinvare, inkludert skjermkortet. Enda bedre, det kan også fjerne eldre drivere som kan være i konflikt med gjeldende versjoner.

Pass på at maskinen din støtter lyd ut fra HDMI-porten.

Selv om det kan være en ubehagelig overraskelse, vil ikke alle datamaskiner som har en HDMI-port, passere lyd gjennom porten. Kontroller saken for et klistremerke med modellnummeret til maskinen. Sjekk denne modellen på produsentens nettsted for å se om maskinen din vil støtte HMDI-lyd. Hvis du ikke er sikker, vil teknisk støtte kunne finne ut om du gir dem modellnummeret.

Hvis datamaskinen din ikke støtter lyd ut via HDMI, kan du fortsatt se på TV fra datamaskinen. Noen TV-er vil støtte video gjennom en av de vanlige PC-video-utgangene, og du kan bruke hodetelefonkontakten til å gi lyd. Alternativt kan du kjøpe en liten USB-til-HDMI-boks. Disse er egentlig eksterne skjermkort som kan installeres på datamaskinen din for å håndtere videokilden.

Kontroller at HDMI-utgangen er satt opp i lydenhetene dine.

  1. Finn ditt volumikon. I de fleste systemer vil dette være i nederste høyre hjørne.
  2. Høyreklikk på det og velg Avspillingsenheter.
  3. Velg HDMI-lyden din på listen og sett den som standard.

Audio Playback Devices
“Her ser du at det er 4 forskjellige alternativer for lydutgang.”

Disse enkle trinnene bør fortælle Windows at du vil at HDMI-kabelen skal være førstevalg for lydutgang. Når du trekker ut HDMI-kabelen, bør den gå tilbake til dine vanlige høyttalere. Hvis ikke, kan du gå gjennom disse trinnene igjen for å velge en annen utgang.

Slå av og start datamaskinen på nytt.

Noen ganger vil datamaskinen ikke finne riktig HDMI-lyd etter at du har koblet den til, selv om alt er riktig konfigurert. Hvis dette er tilfelle, kan du gå gjennom disse trinnene for å få datamaskinen til å gjenkjenne den nye kabelen.

  1. Koble fra kabelen, slå av datamaskinen, og koble deretter HDMI-kabelen til datamaskinene og en av TV-inngangene dine.
  2. Slå på TVen og endre inngangen for å matche inngangen som kommer fra datamaskinen.
  3. Til slutt, slå på datamaskinen igjen. Windows bør gjenkjenne TV-en som en gyldig lyd- og videoutgang.

Selv om det kan ta noen ekstra trinn for å sette opp, er det veldig enkelt å koble datamaskinen til en TV med HDMI-lyd. Når dette er gjort, kan du nyte favorittprogrammer og filmer på storskjermen uten bekostning av en kabelregning hver måned.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt