Save 80ow
Boost YOUR PC with our best bundle deal ever
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

GeForce 314,14 Beta Driver Detaljer, Specs og last ned informasjonGeForce 314.14 Beta Driver Details, Specs and Download Information

Driveroppdatering: GeForce 314.14 Beta-drivere (for nVidia GeForce GTX 680, inne og ute av SLI-konfigurasjoner)

GeForce har gitt ut et nytt sett med beta-drivere for et bestemt grafikkort, GTX 680, og denne oppdateringen gir betydelige ytelsesfordeler. Les videre, og last ned deretter GeForce 314.14 beta drivere .

GeForce 314.14 Beta Drivers
Pass på å klikke “Install GeForce Graphics Drivers” i Setup.

Bare statistikkene

For enkeltkortskonfigurasjoner har Sniper Elite V2 hatt en betydelig økning på 23% i total ytelse, og Sleeping Dogs har sett en mindre, men fortsatt betydelig forbedring med 9%.

For SLI-konfigurasjoner ser Sniper Elite V2 en 22% økning, Sleeping Dogs får en mer betydelig 14% økning og StarCraft II ser en 9% økning. Call of Duty: Black Ops II, Deus Ex: Human Revolution og Just cause 2 alle får 5% ytelsesforbedringer, mens Skyrim og Batman: Arkham City hver mottar en litt mindre 4% økning. Battlefield 3s ytelse gikk opp 4%, og Chronicle of Riddick: Assault on Dark Athena gikk opp 3,7%. I tillegg fikk Sniper Elite: Nazi Zombie Army og Resident Evil 6 oppdaterte SLI-profiler.

Hva er drivere?

GTX 680 er et high-end grafikkort, og grafikkort brukes til alt som vises på skjermen. For folk som ser etter jevn spillytelse og avansert avspilling av høy kvalitet, er de nyeste grafikkortene og driverne et must.

GeForce 314.14 Beta Drivers
GTX 680, nVidias flaggskip single-GPU-kort av deres 600-serien.

Drivere er et sett med instruksjoner som brukes til å videresende informasjon mellom deler av datamaskinen. Driveroppdateringer er viktige, fordi de vanligvis bidrar til å øke ytelsen, legge til nye funksjoner og kvitte seg med problemer som kan ha oppstått med tidligere versjoner. Beta drivere er ikke like sikre, men for spillere er den nyeste driveren verdt å ta risikoen hvis det betyr betydelige ytelsesforhøyelser i deres favorittspill, og 314.14-oppdateringen til GTX 680 er ikke noe unntak.

Geek Vilkår

Framerate, eller rammer per sekund, er mengden bilder som vises på skjermen innen et sekund. Høyere framerater i videospill betyr jevnere ytelse og mer tid til å reagere, noe som er viktig i konkurransedyktige omgivelser.

SLI, eller Scalable Link Interface, er en prosess som brukes på kompatible hovedkort mellom kompatible grafikkort for å få dem til å fungere sammen. I en perfekt verden, vil to kort i SLI fordoble ytelsen – mens det dessverre ikke er dette vanligvis, ikke, ytelsesøkningene er signifikante og kan forbedres med driveroppdateringer som denne. Optimalisering for SLI er dårlig i noen tilfeller, men flere og flere spill og drivere blir laget med disse kompatibilitetsproblemene i tankene.

Anti-aliasing er en handling å fjerne skrå linjer fra et bilde. Høyere AA-innstillinger betyr et klarere, mindre pixelert utseende fra omgivelsene.

Oppløsninger, for eksempel 1080p (populært kalt HD), bestemmer bare mengden piksler som lager et bilde. Flere piksler = flere detaljer.

For å forenkle prosessen med å oppdatere drivere på maskinen din, last ned vår Driver Reviver- programvare. Vi støtter ikke beta-drivere – som i denne artikkelen – men vi oppdaterer brukerne våre til de siste stabile utgivelsene.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt