Sommersalg!
Opptil 40% avslag

på Premium Suite-pakken pluss få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Den nye og forbedrede ReviverSoft WebsiteThe New and Improved ReviverSoft Website

Vi er glade for å kunngjøre lanseringen av noen spennende prosjekter som vi har jobbet med her på ReviverSoft de siste månedene – som alle har kommet fra verdifulle tilbakemeldinger vi har fått gjennom årene fra deg, våre kunder, besøkende til nettstedet vårt, og respekterte bransjeledere.

Velkommen til New ReviverSoft.com!

Vi inviterer deg til å sjekke ut vårt nye og forbedrede nettsted, www.ReviverSoft.com . Vi tok en SEO-sunn webside fra https://www.spamzilla.io og utviklet den. Hver og en av dere har vært på nettstedet ReviverSoft.com på et eller annet stadium de siste par årene. Med dette i bakhodet har vi startet fra grunnen av med vår nye side, og har forbedret noen viktige områder dramatisk. Her er bare noen av de flotte nye funksjonene:

Navigasjon:

Vårt mål med vår hjemmeside er å sørge for at du enkelt kan komme til den informasjonen du trenger. Enten dette er for produktstøtte, informasjon om kontoen din, leser bloggen, ser hvordan du gjør videoer eller laster ned noen av våre prisbelønte produkter, vi ønsker at du skal kunne få tilgang til det du trenger med letthet.
Det gamle navigasjonssystemet vårt skulle ikke vinne noen motepriser, og det var heller ikke intuitivt å bruke. Det ville endre seg basert på siden du var på, noe som gjorde det vanskelig å navigere på nettstedet vårt. Vår nye navigasjon er en betydelig forbedring i forhold til vårt gamle system. Navigasjonen er gjennomgående på hele nettstedet. Menyelementene er store, grafiske, enkle å lese og enkle å klikke på – hjelper deg med å komme dit du vil med et minimalt antall klikk.

Ny hjemmeside:

Nettstedet vårt tjener mange formål. For nåværende kunder er det inngangspunktet for nettstedet vårt før vi fortsetter til området de leter etter. For folk som er nye i ReviverSoft, er det her de skal undersøke selskapet vårt og finne ut om produktene våre. Nettstedet vårt skal være et knutepunkt for informasjons- og navigasjonsalternativer, men det skal også gjenspeile hva ReviverSoft representerer som et selskap, og hva vi gjør. Vi følte ikke at vår gamle hjemmeside gjorde dette bra, så vi begynte på nytt og bygde den opp igjen. Den nye hjemmesiden vår hjelper deg med å komme dit du vil, mens vi også forklarer folk hvem vi er på ReviverSoft, og hva vi gjør. Det er også en flott ny video på hjemmesiden som vi er veldig stolte av!

All ny blogg:

Vi er virkelig stolte av bloggen vår. Det er virkelig et av områdene i selskapet vårt som vi føler virkelig reflekterer over vår tro. Selv om innholdet som vi produserte i vår gamle blogg var stort, var det vanskelig å navigere til og finne innholdet du trengte. Den nye bloggen vår har en flott ny hjemmeside, med kjente artikler sammen med de nyeste artiklene fra de mest populære kategoriene. Det finnes nå også en søkeboks som du kan bruke til å finne alt du leter etter, og med nå over 250 innlegg om et bredt spekter av emner, er du sikker på å finne innhold for å hjelpe din situasjon!

Nye og forbedrede produkter

Både Registry Reviver og Driver Reviver har mottatt oppgraderinger med nye og forbedrede skannemotorer, og sikrer at de er de beste verktøyene du kan bruke for å optimalisere Windows-registeret og oppdatere driverne. Driver Reviver og Battery Optimizer har også et nytt brukergrensesnitt, som inneholder nyttige datatips direkte i startskjermen.

Vi har også introdusert nye produktlogoer i alle produktene våre. Vi fikk ganske mange kommentarer fra kunder som feilaktig lastet ned feil produkt fordi de alle så veldig like ut. Derfor har vi introdusert et fargekodet system for logoene våre som du kan se ovenfor. Bokstaven på logoen representerer produktnavnet. Disse logoene er enkle å identifisere hvor du ser dem, inkludert i Windows-systemstatusfeltet, som du kan se nedenfor. Vi synes at disse logoene ser bra ut, og vi håper du liker dem også!

Vi er ikke ferdige ennå!

Vi er i sluttfasen med å teste noen kule nye informasjonsressurser og spennende nye produkter som kommer til å komme ut ganske snart. Vi holder dem under innpakning bare litt lenger, men vi lover deg at de kommer til å bli kjempebra.
Som alltid er tilbakemeldingene dine ekstremt viktige for oss, så vi vil gjerne høre hva du synes om denne nye utviklingen. Når du har sjekket ut den nye nettsiden og produktene, kan du la oss få vite hva du synes ved å sende oss en e-post til grunnleggerne [hos] reviversoft.com.
Det er omtrent det fra oss for nå. Vi vil takke deg for at du er en del av ReviverSoft-samfunnet, og vi ser frem til å fortsette å gi deg de beste ressursene for å hjelpe deg med å elske datamaskinen din igjen!

Vennlig hilsen,

Mark og Davide

ReviverSoft Founders

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt