Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Den nye og forbedrede ReviverSoft WebsiteThe New and Improved ReviverSoft Website

Vi er glade for å kunngjøre lanseringen av noen spennende prosjekter som vi har jobbet med her hos ReviverSoft i løpet av de siste månedene – alt dette har kommet fra den verdifulle tilbakemeldingen vi har mottatt gjennom årene fra deg, våre kunder, besøkende til vårt nettsted, og respekterte bransjeledere.

Velkommen til New ReviverSoft.com!

Vi inviterer deg til å sjekke ut vår nye og forbedrede nettside, www.ReviverSoft.com . Hver og en av dere har vært på ReviverSoft.com-nettsiden på et eller annet tidspunkt de siste par årene. Med dette i tankene har vi startet fra grunnen av med vårt nye nettsted, og har dramatisk forbedret noen viktige områder. Her er bare noen av de flotte nye funksjonene:

Navigasjon:

Vårt mål med vår nettside er å sørge for at du lett kan komme til den informasjonen du trenger. Om dette er for produktstøtte, informasjon om kontoen din, lesing av bloggen, se på videoer som er tilgjengelige eller laster ned noen av våre prisbelønte produkter, ønsker vi at du skal kunne få tilgang til det du trenger med letthet.
Vårt gamle navigasjonssystem skulle ikke vinne noen mote priser, og det var heller ikke intuitivt å bruke. Det ville endres basert på siden du var på, noe som gjorde det vanskelig å navigere på nettstedet vårt. Vår nye navigasjon er en betydelig forbedring i forhold til vårt gamle system. Navigasjonen er konsistent på hele nettstedet. Menyelementene er store, grafiske, enkle å lese og enkle å klikke på – hjelper deg med å komme til hvor du vil med et minimalt antall klikk.

Ny hjemmeside:

Vår nettside serverer mange formål. For nåværende kunder er det inngangspunktet for nettstedet vårt før de fortsetter på det området de leter etter. For folk som er ny til ReviverSoft, er det her de går for å undersøke vårt firma og finne ut om våre produkter. Vår nettside skal være et nav med informasjon og navigasjonsalternativer, men det bør også gjenspeile hva ReviverSoft representerer som et selskap, og hva vi gjør. Vi følte ikke at vår gamle hjemmeside gjorde det bra, så vi begynte å friske og gjenoppbygde den. Vår nye hjemmeside hjelper deg med å komme til hvor du vil gå, mens du også forklarer til folk vi er på ReviverSoft, og hva vi gjør. Det er også en flott ny video på hjemmesiden som vi er veldig stolte av!

All ny blogg:

Vi er stolte av vår blogg. Det er virkelig et av områdene i vårt selskap som vi føler virkelig reflekterer over våre trosretninger. Selv om innholdet som vi produserte i vår gamle blogg var flott, var det vanskelig å navigere til og finne innholdet du trengte. Vår nye blogg har en flott ny hjemmeside, med kjente artikler sammen med de nyeste artiklene fra våre mest populære kategorier. Det er nå også en søkeboks som du kan bruke til å finne alt du leter etter, og med over 250 innlegg på et bredt spekter av emner, er du sikker på å finne innhold for å hjelpe din situasjon!

Nye og forbedrede produkter

Både Registry Reviver og Driver Reviver har mottatt oppgraderinger med nye og forbedrede skannemotorer, slik at de er de beste verktøyene du kan bruke til å optimalisere Windows-registret og oppdatere driverne. Driver Reviver og Battery Optimizer har også et nytt brukergrensesnitt, som inneholder nyttige datatips direkte inn på startskjermen.

Vi har også introdusert nye produktlogoer i alle våre produkter. Vi mottok ganske mange kommentarer fra kunder som feilaktig lastet ned feil produkt fordi de alle så veldig ut som de var. Derfor har vi introdusert et fargekodet system for våre logoer som du kan se over. Brevet på logoen representerer produktnavnet. Disse logoer er enkle å identifisere hvor som helst du ser dem, inkludert i Windows systemstatusfelt som du kan se nedenfor. Vi tror disse logoer ser bra ut, og vi håper du liker dem også!

Vi er ikke ferdige ennå!

Vi er i siste etapp for å teste noen virkelig kule nye informasjonsressurser og spennende nye produkter som snart kommer til å bli utgitt. Vi holder dem under wraps for bare litt lenger, men vi lover at de skal være kjempebra.
Som alltid er tilbakemeldingen din ekstremt viktig for oss, så vi vil gjerne høre hva du synes om disse nye utviklingene. Når du har sjekket ut den nye nettsiden og produktene, vennligst gi oss beskjed om hva du synes ved å sende oss e-post til grunnleggerne [hos] reviversoft.com.
Det handler om det fra oss for nå. Vi vil takke deg for at du er en del av ReviverSoft-fellesskapet, og vi gleder oss til å fortsette å gi deg de beste ressursene for å hjelpe deg med å elske datamaskinen din igjen!

Vennlig hilsen,

Mark og Davide

ReviverSoft Founders

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt