Våre mest populæreDatamaskinpakke på salg!
  • Optimaliser ytelsen på PC-en din
  • Beskytt dine private data
  • Forbedre sikkerheten på PC-en
Kun i dag - opptil 50% rabatt!
Spar
Opptil
50
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Hva er COM og ActiveX-feil i registeret?What are COM and ActiveX Errors in the Registry?

Velkommen til den første delen av Registry Error Insights!

Vi får mange spørsmål om hva Registry Reviver skanner når du kjører en skanning av PCen med produktet, og hvordan det klassifiseres når det oppstår en feil. På grunn av disse spørsmålene bestemte vi oss for å skrive en rekke blogginnlegg som beskriver alle områdene på datamaskinen din som Registry Reviver skanner og hvorfor disse områdene er viktige for datamaskinens helse. Disse artiklene vil generelt være mer tekniske i naturen, men vi oppfordrer deg til å stille spørsmål i kommentarfeltet hvis du vil ha noe forklart.

I vårt første innlegg vil vi snakke om Com- og ActiveX-feil.

Hva er Com / ActiveX?

COM (Component Object Model) er Microsofts komponentprogramvarearkitektur utviklet primært for Windows. Det er grunnlaget for at OLE og ActiveX er basert, og gir et middel til å gjenbruke koden uten å kreve omregning. I COM er en komponent en plattformspesifikk binærfil som kompatible applikasjoner og andre komponenter kan benytte. Programmer som inneholder komponentens tjenester, har aldri tilgang til den interne datastrukturen, men inkluderer i stedet peker til sitt standardiserte grensesnitt. Dermed er det mulig for komponenter å samhandle med hverandre uavhengig av hvordan de jobber eller hvilket språk de er skrevet inn i.

COM + er en forbedret versjon av COM som gir bedre sikkerhet og forbedret ytelse. DCOM (Distributed Component Object Model) er en utvidelse av COM som tillater applikasjoner og komponenter å kommunisere med hverandre over et nettverk.

Du kan finne ut mer om COM på Microsofts nettsted nedenfor:

//www.microsoft.com/com/default.mspx

Hvordan Registry Reviver hjelper :

Registry Reviver skanner Windows-registret for alle com / activex referanser for å sikre at deres fysiske sti refererer til registernøkkelen. Hvis produktet finner ut at denne banen er defekt, blir referansen fjernet fra registret.

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt