403 User Rate Limit Exceeded
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Hoe krijg ik toegang tot Total PC Care?How do I access Total PC Care?

Toegang tot uw Total PC Care-abonnement is eenvoudig! Zodra u uw abonnement hebt gekocht, ontvangt u uw inloggegevens (e-mailadres en wachtwoord). 1. Klik hier voor toegang tot uw Total PC Care-account 2. Kopieer en plak uw inloggegevens (e-mailadres en wachtwoord) van uw e-mail of pagina voor de orderbevestiging en in de aanmeldingspagina van uw account en klik op de knop Inloggen 3. Zodra u succesvol bent ingelogd op uw Total PC Care-account, kunt u de producten van uw keuze installeren en gebruiken. Vergeet niet dat u deze stappen kunt herhalen en u kunt aanmelden bij uw account, elke keer dat u een van de producten op uw computer wilt installeren en gebruiken.