Hoe de Charm-knoppen te gebruiken in het linkerpaneel van Start Menu ReviverHow to use the Charm buttons on the left panel of Start Menu Reviver

Het linkerpaneel van het Startmenu bevat een reeks van acht handige snelkoppelingen, de Charm-knoppen.

smr_charm_buttons

Hieronder vindt u een korte beschrijving van elke Charm-knop:

• Computer – Biedt snelle toegang tot het venster Deze computer
  • Bibliotheken – Brengt u naar uw standaard Windows-bibliotheken (documenten, muziek, afbeeldingen en video’s)
  • Uw map – Gaat rechtstreeks naar uw gebruikersaccountmap op de computer.
  • Netwerk – Toegang tot het netwerkcentrum om uw netwerkinstellingen te beheren
  • Configuratiescherm – Ga naar het Windows Configuratiescherm om uw computerinstellingen te beheren
  • Taakbeheer – Geeft het venster Windows Taakbeheer weer
  • Uitvoeren – Geeft het dialoogvenster Uitvoeren weer voor het uitvoeren van toetsenbordopdrachten
  • Instellingen – Krijg eenvoudig toegang tot de meest voorkomende gebieden en instellingen van uw computer