403 User Rate Limit Exceeded
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Hoe wijzigt u de stijl van de knop Start op uw bureaubladHow to change the style of the Start Button on your desktop

Start Menu Reviver biedt 11 verschillende stijlen Start-knoppen om uit te kiezen.

Om te beginnen, moet u met de rechtermuisknop klikken of uw vinger op de Start-knop houden en Instellingen selecteren.

Zoek in het venster Instellingen van Start Menu Reviver de knopstijl van het menu Start, selecteer de stijl die u wilt gebruiken in de vervolgkeuzelijst en klik of tik op de knop Vinkje.