Hoe controleer ik of er updates zijn voor Start Menu Reviver?How do I check for updates for Start Menu Reviver?

Start Menu Reviver controleert automatisch de laatste updates van het programma standaard.

Om te controleren of de optie update is ingeschakeld, toegang tot uw Start Menu Reviver instellingen en ervoor zorgen dat de Check for Updates op Startup optie is ingeschakeld.