Hoe wijzig ik wat wordt weergegeven in het uitgevouwen startmenu?How do I change what the expanded Start Menu shows?

Om te beginnen, moet u Klik met de rechtermuisknop of houd uw vinger op de knop Start en selecteer Instellingen.

In het venster Instellingen van Start Menu Reviver, lokaliseren Expanded Menu Shows, selecteert u het item (overzicht) die u wilt zien uit de drop-down box, en klik of tik op het vinkje te drukken.