Hoe kan ik upgraden naar de nieuwste versie van Veiligheid Reviver?How do I upgrade to the latest version of Security Reviver?

Wanneer een nieuwe versie van Security Reviver beschikbaar is, ontvangt u een update-melding wanneer u het programma de volgende keer opstart. SR_update Het enige dat u hoeft te doen, is de update accepteren en de aanwijzingen volgen die worden weergegeven om de update te installeren. Als je geen tijd hebt, of gewoon geen zin hebt om Security Reviver bij te werken, maak je dan geen zorgen, je ziet deze melding elke keer dat de toepassing start en kan deze op een geschikt moment bijwerken. En vergeet niet dat productupdates en -upgrades gratis zijn voor de duur van uw actieve registratie. U kunt ook altijd de oude versie van Security Reviver van uw computer verwijderen en de nieuwste versie installeren door deze gratis van onze website te downloaden.