How do I uninstall Registry Reviver?Hoe verwijder ik Registry Reviver?

In Windows XP of 2000:

Ga naar Start > Controle Paneel > Programmas Toevoegen of Verwijderen > Zoek en selecteer Registry Reviver op in de lijst > klik op de “Verwijder” knop > Volg de instructies op het scherm om het programma te verwijderen

In Windows Vista, Win 7 en nieuwere operatie systemen:

Ga naar Start > Controle Paneel > Verwijder een Programma > Zoek en selecteer Registry Reviver op in de aangegeven lijst > klik op de “Verwijder/Wijzig” knop > Volg de instructies op het scherm om het programma te verwijderen

Als alternatief kunt u Registry Reviver verwijderen van het programma’s menu:

Start > Alle Programma’s > ReviverSoft > Registry Reviver > Verwijder Registry Reviver.

Heeft u nog steeds problemen?

Lees onze Verwijder Handleiding voor extra tips