Welke functies biedt Privacy Reviver?What features does Privacy Reviver offer?

Hier zijn enkele kenmerken van Privacy Reviver:

• Beschermt tegen identiteitsdiefstal door te onthullen waar uw telefoonnummers, e-mails, fysieke adressen, chatlogboeken en creditcardgegevens op uw computer zijn opgeslagen.
  • Voert een diepe scan uit voor gebruikersnamen en wachtwoorden die zijn geregistreerd in uw browser (Internet Explorer, Firefox, Chrome en Safari). U kunt ze onmiddellijk verwijderen en ervoor zorgen dat ze niet na elke sessie op uw computer blijven staan.
  • Scant uw pc of laptop op mogelijke bedreigingen. Het dashboard toont onmiddellijk de kwetsbaarheid van uw pc door mogelijke beveiligings- en privacyproblemen te onthullen.
  • Zoekt op uw computer naar ongewenste browsercookies en verwijdert deze om u te beschermen tegen zowel agressieve adverteerders als kwaadwillende hackers.
  • Hiermee kunt u websites die u hebt bezocht gemakkelijk en selectief verwijderen of vervangen en opgeslagen blijven in uw browsergeschiedenis.