Waarom doet PC Reviver niet een scan te voltooien of te herstellen problemen gevonden?Why does PC Reviver not complete a scan or repair the problems found?

Als PC Reviver geen scan van uw computer of een specifiek gebied zal voltooien, zorg er dan voor dat het gebied dat u wilt scannen is geselecteerd en in de analyse is opgenomen. Om dit te doen, klikt u op de tegel Herstellen in het startscherm. Klik gewoon op ” Instellingen ” naast Verwijderen opruimen. U kunt elke sectie selecteren en deselecteren door in het respectieve vak te klikken.

Om geïdentificeerde fouten te herstellen, moet u zich registreren en PC Reviver activeren. Om PC Reviver te registreren, kunt u ofwel op de knop Nu registreren in de rechterbenedenhoek van het Home- gedeelte klikken, of u wordt gevraagd om u te registreren wanneer u probeert alle gevonden problemen te herstellen.