Waarom doet PC Reviver niet een scan te voltooien of te herstellen problemen gevonden?Why does PC Reviver not complete a scan or repair the problems found?

Als PC Reviver een scan van uw computer of een bepaald gebied niet voltooit, moet u ervoor zorgen dat het gebied dat u wilt scannen, wordt geselecteerd en in de analyse wordt opgenomen. Klik hiervoor op de tegel Repareren in het startscherm. Klik eenvoudig op ” Instellingen ” naast Verwijderen Cleanup. U kunt elke sectie selecteren en deselecteren door in het betreffende vakje te klikken. Om geïdentificeerde fouten te herstellen, moet u PC Reviver registreren en activeren. Om PC Reviver te registreren, kunt u klikken op de knop Nu registreren rechtsonder in het gedeelte Home of u wordt gevraagd om te registreren wanneer u alle gevonden problemen probeert te herstellen.