Hoe kan ik een bijlage bij PC Reviver lopen maken?How do I create a Schedule to run PC Reviver?

Voor degenen die hun taken willen plannen en hun computer automatisch willen onderhouden, biedt PC Reviver de mogelijkheid om de scan- en reparatietaken eenmalig of dagelijks of wekelijks uit te voeren.

Om het programma te plannen en de lijst met beschikbare opties te verkennen, klikt u op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het PC Reviver-venster en klikt u op de link Schema instellen onder Instellingen.

U kunt nu een handig schema instellen in het typeschemavenster en op de knop Opslaan klikken om uw wijzigingen op te slaan.