Hoe kan ik een bijlage bij PC Reviver lopen maken?How do I create a Schedule to run PC Reviver?

Voor degenen die graag hun taken te plannen en automatisch hun computer te handhaven, PC Reviver biedt de mogelijkheid om de scan en reparatie taken te plannen om een ​​keer of op een dagelijkse of wekelijkse basis uit te voeren. Om het programma te plannen en verkennen van de lijst met beschikbare opties, klikt u op het pictogram Cog in de rechterbovenhoek van het Reviver venster PC en klik op de Setup Schedule link onder Settings. U kunt nu opstelling een handig schema in het type venster schema en klik op de knop Opslaan om uw wijzigingen op te slaan.