Hoe kan ik een bijlage bij PC Reviver lopen maken?How do I create a Schedule to run PC Reviver?

Voor diegenen die hun taken willen inplannen en hun computer automatisch willen onderhouden, biedt PC Reviver de mogelijkheid om de scan- en reparatietaken eenmaal of dagelijks of wekelijks uit te voeren. Om het programma te plannen en verken de lijst met beschikbare opties op het pictogram Cog in de rechterbovenhoek van de Reviver venster PC en klik op de Setup koppeling Planning onder Instellingen. U kunt nu een handig schema instellen in het type schemavenster en klikken op de knop Opslaan om uw wijzigingen op te slaan.