Hoe kan ik de instellingen voor Schijfgebruik aanpassen om het scannen te versnellen of de resultaten uit te breiden?How can I alter the Disk Usage settings to make scanning quicker or the results more comprehensive?

Bij het gebruik van Disk Usage, kunt u het zoeken naar bestanden die groter zijn dan een bepaalde grootte uit te breiden, en beperking van de resultaten naar een specifiek nummer. Het vinden van bestanden met een minimale bestandsgrootte maakt het scannen van een stuk sneller, en dus doet het beperken van de lijst met resultaten.

1. Onder het MacReviver menu op Voorkeuren …
  2. Klik op het pictogram Disk Usage.
  3. Voer een minimum bestandsgrootte, en kies een maat opmeten (bytes tot terabytes) uit het dropdown menu.
  4. Voer een maximale waarde voor het aantal zoekresultaten.