Hoe verwijder ik of verwijderen InstallSafe?How do I uninstall or remove InstallSafe?

InstallSafe is zeer eenvoudig te verwijderen. Bij ReviverSoft we heel sterk geloven in waardoor mensen applicaties die ze niet wenst te houden te verwijderen. Natuurlijk hopen we je niet op deze manier over InstallSafe maar in het geval je doet voelen, hier is hoe het te verwijderen: In Windows XP: Ga naar Start> Configuratiescherm> Software> Zoek en selecteer InstallSafe in de lijst> klik op de knop ‘Verwijderen’> Volg de instructies op het scherm om het programma in Windows Vista te verwijderen, Win 7 en nieuwere besturingssystemen: Ga naar Start> Configuratiescherm> Een programma verwijderen> Zoek en selecteer InstallSafe in de lijst weergegeven> klik op de ” Uninstall / Change “knop> Volg de instructies op het scherm om het programma te verwijderen Als alternatief, kunt u InstallSafe verwijderen uit de menu’s: Start> Alle programma’s> ReviverSoft> InstallSafe> Uninstall InstallSafe.