Hoe verwijder ik of verwijderen InstallSafe?How do I uninstall or remove InstallSafe?

InstallSafe is heel eenvoudig te verwijderen. Bij ReviverSoft geloven we er sterk in om mensen toe te staan applicaties te verwijderen die ze niet willen behouden. We hopen natuurlijk dat je niet zo over InstallSafe denkt, maar als je dat wel doet, kun je het als volgt verwijderen:

In Windows XP:

Ga naar Start> Configuratiescherm> Programma’s toevoegen of verwijderen> Zoek en selecteer InstallSafe in de lijst> klik op de knop “Verwijderen”> Volg de instructies op het scherm om het programma te verwijderen

In Windows Vista, Win 7 en nieuwere besturingssystemen:

Ga naar Start> Configuratiescherm> Een programma verwijderen> Zoek en selecteer InstallSafe in de weergegeven lijst> klik op de knop “Verwijderen / wijzigen”> Volg de instructies op het scherm om het programma te verwijderen

U kunt ook InstallSafe verwijderen vanuit het programmamenu:

Start> Alle programma’s> ReviverSoft> InstallSafe> Verwijder InstallSafe.