Hoe kan ik alle beschikbare driver updates te ontvangen?How do I receive all available driver updates?

Driver Reviver levert standaard alleen aanbevolen stuurprogramma-updates via het programma. Dit zijn driverupdates die zijn getest, gecertificeerd en veilig voor openbaar gebruik.

Voor gevorderde gebruikers biedt Driver Reviver echter wel de mogelijkheid om vroege (bèta)stuurprogramma’s van computerhardwarefabrikanten te downloaden en te installeren. Hoewel deze vroege drivers verbeteringen en oplossingen bevatten, moeten ze mogelijk nog steeds worden getest en gecertificeerd om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn en aan de regelgeving voldoen.

Om deze optie in te schakelen:

• Open Driver Reviver
  • Klik op Opties en selecteer het tabblad Algemeen
  • Kies de optie Alle stuurprogramma-updates leveren
  • Klik op Toepassen om de wijziging op te slaan