Hoe kan ik alle beschikbare driver updates te ontvangen?How do I receive all available driver updates?

Driver Reviver standaard levert alleen aanbevolen driverupdates via het programma. Dit zijn updates voor stuurprogramma’s die zijn getest, gecertificeerd en veilig voor openbaar gebruik. Voor ervaren gebruikers biedt Driver Reviver echter de mogelijkheid om vroege (bèta-) stuurprogramma’s van computerhardwarefabrikanten te downloaden en te installeren. Hoewel deze vroege stuurprogramma’s verbeteringen en oplossingen bevatten, moeten ze mogelijk nog steeds worden getest en gecertificeerd om ervoor te zorgen dat ze veilig en compliant zijn. Om deze optie in te schakelen:

• Open Driver Reviver
  • Klik op Opties , selecteer het tabblad Algemeen
  • Kies de optie Alle updates van stuurprogramma’s leveren
  • Klik op Toepassen om de wijziging op te slaan