Hoe kan ik verwijderen of te verwijderen Disk Reviver?How do I uninstall or remove Disk Reviver?

Disk Reviver is zeer eenvoudig te verwijderen. Bij ReviverSoft geloven we sterk in het toestaan ​​van mensen om toepassingen die ze niet wenst te houden te verwijderen. Natuurlijk hopen wij dat u niet op deze manier over Disk Reviver maar in het geval je dat doet voelen, hier is hoe het te verwijderen: In Windows XP: Ga naar Start> Configuratiescherm> Programma’s toevoegen of verwijderen> Zoek en selecteer Disk Reviver in de lijst > klik op de knop “verwijderen”> Volg de instructies op het scherm om het programma in Windows Vista te verwijderen, Win 7 en nieuwere besturingssystemen: Ga naar Start> Configuratiescherm> een programma verwijderen> Zoek en selecteer Disk Reviver in de lijst weergegeven> klik op de knop “verwijderen / wijzigen”> Volg de instructies op het scherm om het programma te verwijderen Als alternatief, kunt u Disk Reviver verwijderen uit het menu’s: Start> Alle programma’s> ReviverSoft> Disk Reviver> Uninstall Disk Reviver.