We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Voeg een website als een tegel in het menu Start Reviver 2Add a website as a tile in Start Menu Reviver 2

Een van de grote kenmerken van Start Menu Reviver is de mogelijkheid om een ​​website toe te voegen aan het menu Start. Dit is erg handig als u vaak dezelfde website te bezoeken. Hier is hoe je het kan doen:

Videotranscript:

Hey guys, Mark hier van ReviverSoft.
Vandaag ga ik je leren hoe je een website toe te voegen als een tegel in het menu Start Reviver 2. Nu is dit een van de grote kenmerken van Start Menu Reviver, iets dat je niet traditioneel gebruikt om het hebben in een eerder startmenu van Windows 7 of daarvoor. Het is heel snel en gemakkelijk om een ​​website als een tegel te voegen.
Het enige wat u hoeft te doen is het vinden een lege tegel, klik met de rechtermuisknop op, klikt Tegel toevoegen en dan brengt dit de doos tegels pand. Hiermee kunt u een aantal verschillende dingen over een tegel veranderen. U kunt een beschrijving van het schrijven, kunt u de snelkoppeling voor het wijzigen, kunt u de kleur veranderen en je kunt zelfs kiezen voor een afbeelding om die tegel vertegenwoordigen.
Wat ik ga doen is ga ik naar een tegel voor Twitter te creëren. In het vak snelkoppeling, gewoon in de URL die u wilt gebruiken voor Twitter, bijvoorbeeld Twitter.com. Hier ziet u het al weet dat ik een website heb ingevoerd. Het pictogram [onverstaanbaar 00:00:52] zeggen dat het neerkomt op een website.
Nu, wat ik ga doen is kiezen voor een foto voor deze tegel. Ik klik op Wijzigen en dan heb je twee opties. U kunt kiezen uit bibliotheek, dat is een bibliotheek van tegels die we hebben opgenomen met Start Menu Reviver. U kunt naar beneden scrollen, het is in alfabetische volgorde die helpt. Kijk voor T voor Twitter. Als ik blijf verder gaan zie je Twitter daar, dus ik kan kiezen dat als mijn tegel. U kunt zien hoe het eruit komt te zien.
U kunt er ook voor kiezen om te bladeren met het Verkenner-venster in Windows. Ik heb eigenlijk gedownload een Twitter-icoon vond ik op het internet. Ik kan dat selecteren en klik op Openen. Dan kan ik dat als mijn icoon voor Twitter.
U kunt ook de achtergrondkleur te veranderen. Op dit moment is het ingesteld op blauw, wat ik denk niet dat ziet er erg goed, ik denk dat het beter zo wit zou zien. Ik heb net veranderd naar wit en ik denk dat ziet er goed uit. Alles wat je nu moet doen is om de instellingen op te slaan, klikt u het icoon en dan, daar ga je, je hebt een icoon voor Twitter.com.
Je kunt dit voor een van uw websites die u gewoonlijk gebruikt als Facebook, Gmail, Yahoo Mail of Outlook doen. Het is zeer snel en eenvoudig.
Als u vragen heeft, laat ze in de commentaren hieronder. Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten in een toekomstige video.
Bedankt.
Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

onze producten
Bekijk alle producten →

Wij ontwikkelen producten die helpen herstellen, optimaliseren en onderhouden van uw computer voor u

Driver Reviver
Herstel maximale prestaties en functionaliteit om de hardware van je pc.
Registry Reviver
Herstel maximale efficiëntie en effectiviteit van uw pc Windows-register.
Security Reviver
Snel en veilig verwijderen van bedreigingen van de veiligheid, voorkomen dat ze terugkerende en houd uw pc beschermd.
abonneren op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis tips en adviezen hoe
te repareren, onderhouden en optimaliseren van uw pc

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer