Save 80ow
Boost YOUR PC with our best bundle deal ever
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Fix Adobe Flash Problemen in Windows 8Fix Adobe Flash Problems in Windows 8

Adobe Flash Player is noodzakelijk voor een toenemend aantal online activiteiten, van het bekijken van video’s tot het laden van bepaalde webpagina’s. Wanneer Flash begint te vertragen, kan dit toenemende frustratie veroorzaken die uw internetgebruik niet in de weg mag staan. Er zijn manieren om vast te stellen waardoor vertragingen of crashen in Flash Player met Windows 8 worden veroorzaakt, zodat u niet al te lang met dit probleem te maken krijgt.

Problemen oplossen voor Adobe Flash Player

Een ding om te controleren is uw internetverbinding. Een trage verbinding kan ertoe leiden dat Adobe Flash Player, samen met vele websites, moeite heeft met laden. Als u merkt dat bij het bekijken van een online video de kwaliteit laag is en het enige tijd duurt om deze te laden, kan dit een teken zijn dat uw verbinding eenvoudigweg traag is in plaats van een probleem met Flash zelf. Probeer het probleem met uw internetverbinding op de volgende manier op te lossen:

  • Zoek in de taakbalk onder aan het bureaublad naar uw verbinding (meestal is dit het pictogram van een enkele computer) en klik erop
  • De snelheid van een goede verbinding is meestal ongeveer één megabyte per seconde. Veel verbindingen kunnen tegenwoordig nog hoger komen te liggen. Controleer om te zien wat de jouwe is
  • Als de verbinding traag is, probeer de router waarmee u verbinding maakt te verplaatsen of schakel deze mogelijk uit en weer in
  • Speedtest.net is een goede manier om uw internetmogelijkheden te bekijken en te peilen wat voor soort verbinding u heeft. De service is gratis als u gewoon wilt weten wat er met uw netwerk gebeurt en online kunt vinden


Fix Adobe Flash Problems in Windows 8
Een typische verbindingstest uitgevoerd door Speedtest.

Als internet in orde is en u uw verbinding hebt getest, kan het probleem zijn dat u te veel programma’s tegelijkertijd uitvoert. Hoe meer geheugen door andere programma’s wordt ingenomen, hoe moeilijker het is voor Adobe Flash Player om vloeiend te werken. Door andere achtergrondprogramma’s of internettabbladen uit te schakelen, hoeft Flash niet zo hard te werken om video te streamen.

Ongewenste add-ons verwijderen

Meerdere instanties van Flash kunnen het ook moeilijker maken om online video’s te bekijken. Het helpt om Flash beperkt te houden tot één tabblad in een browser of een venster. Als u vensters of tabbladen met Flash sluit, kunnen Flash-plug-ins soms nog op de achtergrond worden uitgevoerd. Probeer ongewenste of onnodige add-ons en plug-ins uit uw browser te verwijderen:

  • Ga in je browser naar tools
  • Selecteer waar “invoegtoepassingen” of “plug-ins” worden vermeld om een ​​lijst weer te geven met wat is geïnstalleerd voor de browser
  • Alles wat u niet wilt of nodig hebt, moet eenvoudig te verwijderen of uit te schakelen zijn met één klik op de knop


Fix Adobe Flash Problems in Windows 8
Een lijst met add-ons geïnstalleerd voor Internet Explorer, met de optie om deze in of uit te schakelen.

Als u deze pogingen om Adobe Flash Player te versnellen, hebt gebruikt, zou het verwijderen van vaste antivirus- en spywarebestanden alles moeten elimineren dat u niet op de achtergrond kunt zien staan ​​dat er niet zou moeten zijn. Een pc die is geïnfecteerd met virussen of spyware kan ervoor zorgen dat Flash Player het moeilijk heeft wanneer onzichtbare processen voortdurend worden uitgevoerd.

Een andere oplossing voor een trage Adobe Flash Player zou zijn om te controleren op vrijgegeven updates. Wanneer u Adobe Flash Player voor de eerste keer installeert, is de optie om meldingen van automatische updates te ontvangen beschikbaar, maar voor het overige zijn deze updates rechtstreeks beschikbaar op de website van Adobe. Als bijwerken niet nodig is, is het mogelijk dat het opnieuw installeren van de huidige versie van Adobe Flash Player volledig in orde is. Het opnieuw installeren van de browser kan ook een oplossing zijn.

Zoals veel online applicaties, is er altijd een incidenteel probleem dat zich kan voordoen met Adobe Flash Player. Problemen oplossen en controleren op veelvoorkomende problemen kan Flash zonder problemen versnellen.

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer