We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Infographic: Een geschiedenis van de browser Gebruik WorldwideInfographic: A History of Browser Usage Worldwide

Hier is een informatieve afbeelding die de geschiedenis van het gebruik van de webbrowser, hun wereldwijde gebruik, hun marktaandeel, enzovoort, toont. Zoveel interessante feiten over webbrowsers – wees zeker en scroll naar beneden om alles te lezen! Weet je, browsers hebben ooit zo veel pc-bronnen gebruikt dat ze vaak het enige open moesten zijn. Alleen omdat pc-hardware voldoet aan de veeleisende grafische behoeften van uw dagelijkse browser, zijn ze gewoon een nieuwe toepassing geworden.

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer