Miten muuttaa kotisivullesi Internet ExplorerissaHow to change your homepage in Internet Explorer

Vaihe 1.

Käynnistä selain Internet Explorer .

Vaihe 2.

Napsauta selainikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa Cog- kuvaketta ja napsauta Internet-asetukset .

Internet Explorer - Asetukset

Vaihe 3.

Tarkista Yleiset- välilehdessä, että Aloita kotisivulta -valintanappi on valittuna, kirjoita sitten haluamasi URL-osoite ruutuun tai napsauta Käytä nykyistä, jos olet tällä hetkellä haluamallasi sivulla, jonka haluat asettaa kotisivuksi.

Internet Explorer - Aseta ensisijainen kotisivu