Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miten muuttaa oletuksena hakukone FirefoxissaHow to change your default search engine in Firefox

Vaihe 1.

Käynnistä selain Firefox .

Vaihe 2.

Napsauta selainikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa valikkoa ja napsauta Asetukset .



Firefox - Asetusten valinta


Vaihe 3.

Klikkaa Haku vasemmassa reunassa oleva valikko, valitse sitten hakukone avattavasta valikosta.



Firefox - Aseta ensisijainen Searcg-moottori


Pahoittelemme tästä ei ole apua. Mikä ongelma Onko sinulla?
Hienoa! Kiitos palautteesta.
Oliko tämä vastaus apua?
Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta