Miten voin muokata tai mukauttaa laatta Start Menu Reviver?How do I edit or customize a Tile in Start Menu Reviver?

Muokata tai mukauttaa tiettyyn Tile, yksinkertaisesti viemällä hiiren laatta hiirellä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Muokkaa laatta. Jos sinulla on kosketusnäyttö, vain pitämällä sormea ​​laattojen ja valikko tulee näkyviin. Näet nyt Vierekkäin Ominaisuudet-ikkunan, jossa voit muokata ja muuttaa seuraavia:

• Laatta tai App Kuvaus
  • Laatta tai App Oikotie Sijainti
  • Laatta taustaväri
  • Tile Display Picture

Voit myös valita ”Suorita järjestelmänvalvojana” vaihtoehto ajaa tiettyä sovellusta tietokoneen ylläpitäjä.