Miten voin muuttaa mitä laajeni Käynnistä-valikko näyttää?How do I change what the expanded Start Menu shows?

Aloita sinun täytyy hiiren kakkospainikkeella tai pitämällä sormea ​​Käynnistä ja valitse Asetukset.

Asetukset-ikkunassa Start Menu Reviver, etsi laajennettu valikko näyttää, valitse kohde (luettelo) haluat nähdä avattavasta ruutuun ja valitse tai koskettamalla Valintamerkki painiketta.