Miten päivittää uusimpaan versioon Security Reviver?How do I upgrade to the latest version of Security Reviver?

Kun uusi versio Security Reviverista on saatavana, saat seuraavan päivityksen, kun käynnistät ohjelman. SR_update Sinun tarvitsee vain hyväksyä päivitys ja seurata päivityksen asentamista. Jos sinulla ei ole aikaa tai haluat vain päivittää Security Reviveria, älä huoli, näet tämän ilmoituksen joka kerta, kun sovellus alkaa ja voi päivittää sen sopivaksi ajaksi. Muista, että tuotepäivitykset ja päivitykset ovat ilmaisia ​​aktiivisen rekisteröinnin keston ajan. Voit myös poistaa aina vanhan Security Reviver -version tietokoneesta ja asentaa uusimman version lataamalla sen verkkosivustollamme ilmaiseksi.