Miten voin ladata ja asentaa turvallisuus Reviver?How do I download and install Security Reviver?

Security Reviverin asentaminen tietokoneellesi on helppoa!

• Klikkaa tästä ladataksesi Security Reviver
  • Kun latausohje tulee näkyviin, valitse Tallenna ” SecurityReviverSetup.exe ” tietokoneellasi
  • Kun lataus on valmis, valitse Suorita tai kaksoisnapsauta tietokoneesi ”SecurityReviverSetup.exe” -tiedostoa käynnistääksesi asennuksen
  • Suorita asennusprosessi noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita
  • Kun asennus on valmis, Security Reviver käynnistyy automaattisesti tietokoneellasi ja aloittaa haittaohjelmien tarkistuksen.