Miten luon aikataulu ajaa Registry Reviver?How do I create a Schedule to run Registry Reviver?

Jos haluat luoda seurata aikataulun Registry Reviver -ohjelmaan, ohjelma tarjoaa helppokäyttöisen vaihtoehdon.

Mitä sinun täytyy tehdä:

1. Avaa ”Registry Reviver”
  2. Napsauta Utilities
  3. Valitse Aikataulu
  4. Avaa Scheduler Settings -ikkunassa Aikataulu ja valitse haluamasi asetukset.
  5. Napsauta Käytä

rr_schedule

Aikataulun muuttaminen:

Tee vain muutoksia olemassa olevaan aikatauluun ja tallenna uudet asetukset napsauttamalla Käytä .

Taajuus:

Suosittelemme Registry Reviverin käyttämistä vähintään kerran kahdessa viikossa.