Miten luon aikataulu ajaa Registry Reviver?How do I create a Schedule to run Registry Reviver?

Jos haluat luoda aikataulun Registry Reviverille seuraamaan, ohjelma tarjoaa helppokäyttöisen vaihtoehdon. Mitä sinun täytyy tehdä:

1. Avaa ”Registry Reviver”
  2. Napsauta Apuohjelmat
  3. Valitse Aikataulu
  4. Valitse näyttöön tulevasta Ajastinasetukset-ikkunasta Aikataulu ja valitse haluamasi asetukset.
  5. Napsauta Käytä

Aikataulun muuttaminen: Tee muutokset olemassa olevaan aikatauluun ja tallenna uudet asetukset napsauttamalla Käytä . Taajuus: Suosittelemme suorittamaan Registry Reviverin vähintään kerran kahdessa viikossa.