Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miten ottaa automaattiset päivitykset Privacy Reviver?How do I enable automatic updates in Privacy Reviver?

Voit seurata seuraavia vaiheita varmistaaksesi, että ohjelma saa uusimmat päivitykset:

  • Käynnistä Privacy Reviver.
  • Napsauta Asetukset ja valitse Yleiset- välilehti.
  • Varmista, että Tarkista päivitys automaattisesti -asetus on päällä.
  • Tallenna asetukset napsauttamalla Käytä- painiketta.

Privacy Reviver tarkistaa ja asentaa uusimmat päivitykset automaattisesti!

Pahoittelemme tästä ei ole apua. Mikä ongelma Onko sinulla?
Hienoa! Kiitos palautteesta.
Oliko tämä vastaus apua?
Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta