Miten luon Aikataulu ajaa Privacy Reviver?How do I create a Schedule to run Privacy Reviver?

Tietosuoja Reviverin avulla voit luoda ohjelmalle kätevän aikataulun, jolla voit tarkistaa tietokoneen ja poistaa tietosuojariskejä ilman vaivaa. Aseta ja unohda. Skannausaikataulun luominen:

• Napsauta Asetukset ja valitse Aikataulu- välilehti.
  • Voit luoda aikataulun napsauttamalla Lisää- painiketta. Voit ajoittaa sen ajettavaksi kerran, joka päivä tai joka viikko ennalta määrättyyn aikaan, päivämäärään ja päivään.
  • Valitse päivämäärä, kellonaika tai arkipäivä aikataulutyypin mukaan.
  • Syötä haluamasi Tehtävän nimi ja valitse Puhdistus-valintaruudun valintaruutu valitaksesi alueet, joita haluat skannata.
  • Napsauta Käytä- painiketta.

Edellä mainitut vaiheet luovat ohjelman, jonka avulla ohjelma käynnistyy automaattisesti ja aloittaa tietokoneesi skannaamisen tietosuojariskeille määritetyn ajan / päivämäärän / päivän aikana. Aikatauluvaihtoehdot selitetään alla:

• Suorita kerran – Valitse tietyt tiedot ja aika, kun haluat, että tietosuojapalvelin käynnistyy automaattisesti. Tämä aikataulu toimii vain kerran.
  • Päivittäinen – Päivittäisen aikataulutuksen yhteydessä sinun on määritettävä aika, jonka aikana ohjelma halutaan suorittaa automaattisesti.
  • Viikoittain – Voit ajoittaa skannauksen määrittelemällä arkipäivät, joille ohjelma haluaa suorittaa ohjelman automaattisesti.
  • Kuukausittainen – Voit ajoittaa skannauksen määrittelemällä viikonpäivät, joihin haluat ohjelman käynnistävän ohjelman automaattisesti.