Miten luon Aikataulu ajaa Privacy Reviver?How do I create a Schedule to run Privacy Reviver?

Yksityisyys reviver voit luoda kätevä aikataulu ohjelma tarkistaa tietokoneen ja poistaa yksityisyyttä riskejä ilman työtä. Vain asettaa ja unohtaa.

Miten luoda skannauksen aikataulu:

• Klikkaa Asetukset ja valitse Aikataulu-välilehti.
  • Voit luoda aikataulun täytyy klikata Lisää. Voit ajoittaa sen kerran, joka päivä tai joka viikko ajastimella, päiväys ja päivä.
  • Valitse päivämäärä, kellonaika tai viikonpäivä, aikataulun mukaan tyyppiä.
  • Syöttää haluttu Tehtävän nimi ja rasti ruutuun puhtaassa mahdollisuus valita alueet haluat skannata.
  • Napsauta Käytä-painiketta.

Edellä mainitut toimenpiteet luoda aikataulun ohjelman käynnistää itsensä automaattisesti ja alkaa skannata tietokoneesi yksityisyyden riskejä tiettyyn aikaan / päivä / päivä.

Aikatauluvalinnoista selitetään alla:

• Run Once – Valitse tiedot ja aika, jolloin haluat Privacy reviver käynnistyy automaattisesti. Tämä aikataulu kestää vain kerran.
  • Päivittäin – Päivittäiseen ajoitus on määritettävä aika, jolloin haluat ohjelman suorittaa automaattisesti.
  • Weekly – Voit ajoittaa scan määritellään viikonpäivät, joina haluat ohjelman suorittaa ohjelman automaattisesti.
  • Kuukausittain – Voit ajoittaa scan määritellään viikonpäivät, joina haluat ohjelman suorittaa ohjelman automaattisesti.