Miten käytän poisto poistaa sovelluksia MacReviver?How do I use Uninstaller to uninstall applications in MacReviver?

MacReviverin asennuksen poisto -ominaisuus voi olla paljon helpompaa kuin hakea asennuksen poistamista Ohjelmat-kansiosta. Voit nähdä kaikki ohjelmat, jotka olet asentanut yhteen paikkaan, joka on samanlainen kuin Windows-tietokoneen Ohjelmat ja toiminnot -sovellus. Sen jälkeen voit valita minkä tahansa asennetun sovelluksen ja poistaa sen.

Uninstallerin käyttäminen:

• Käynnistä MacReviver.
  • Valitse Uninstaller .
  • Valitse Skannaa .

mr_uninstaller

• Voit napsauttaa sovelluksia, widgetejä, asetuksia tai laajennuksia -välilehteä nähdäksesi kunkin sovellustyypin.
  • Valitse jokin sovellus, jota et enää tarvitse.
  • Napsauta Poista, jos haluat poistaa sen.

mr_uninstaller_2