Miten käytän Finder löytää suuria tiedostoja tai tiedostoja, vuonna MacReviver?How do I use Files Finder to find large files, or any files, in MacReviver?

MacReviverin File Finder -toiminto löytää tiettyjä tiedostoja missä tahansa Macissa, myös verkkokansioissa. Tällä tavoin voit helposti poistaa suuria tiedostoja, jotka on haudattu kansioon jonnekin. Files Finder voi etsiä videoita, musiikkia, äänikirjoja, valokuvia, arkistoja tai ladattuja sovelluksia.

Tiedostojen etsimisen käyttäminen:

• Käynnistä MacReviver.
  • Napsauta File Finder .
  • Valitse haluamasi tiedoston tyyppi: Video, Ääni tai Muu. Voit etsiä täsmällisemmin tiedostotyypin vieressä olevaa nuolta.
  • Napsauta Käynnistä skannaus .

mr_files_finder

• Näyttöön tulee valitun tiedostotyypin tiedosto.
  • Lajittele otsikon , viimeisen avatun tai tiedoston koon mukaan .
  • Valitse jokin tiedosto ja napsauta Poista , jos haluat.
  • Jos valitset toisen tiedostotyypin ja palaat tähän tiedostotyyppiin, näet aiemmin suoritetun skannauksen valitsemalla Skannaa tulos .

mr_files_finder2