Miten voin asettaa akun optimointi profiileja MacReviver?How do I set up battery optimization profiles using MacReviver?

MacReviverin akun optimointitoiminto antaa hienoja tietoja akun lataustasosta, virrankulutuksesta ja akun jäljellä olevasta arvioidusta ajasta. Voit myös ohjata MacBookin akun kulutusominaisuuksia sen mukaan, kulloinkin käytetään akkua tai jos se on kytketty virtalähteeseen. Tätä varten sinun tulee luoda yksi tai useampi akun profiili ja aktivoida se, jonka haluat käyttää. Voit luoda akun optimointiprofiilin noudattamalla alla olevia ohjeita.

1. Käynnistä MacReviver.
    2. Valitse Akun optimointi .
    3. Näet akun nykyisen käyttöiän ja pariston terveyden. Voit myös nähdä liikkuvan kuvaajan, jossa on akun energiankulutus.

mr_battery_optimization

1. Napsauta Näytä akkuprofiilit . Tämä vie sinut näytölle, jossa luetellaan kaikki jo luotu akun optimointiprofiilit.
    2. Lisää uusi akun profiili napsauttamalla Lisää .
    3. Napsauta Akun ja virtalähteen vieressä olevia nuolia, jos haluat asettaa Macille mukautettuja arvoja, kun se on akussa ja kun se on kytkettynä. Nämä mukautetut arvot sisältävät kirkkauden, äänenvoimakkuuden, Wi-Fi-yhteyden ja Bluetoothin.
    4. MacReviver muuttaa sitten asetukset automaattisesti automaattisesti, jos käytät akkuvirtaa tai kytketään virtalähteeseen, jos tämä profiili on aktivoitu.

mr_battery_optimization_2

1. Kopioi nämä arvot uuteen profiiliin napsauttamalla Kopioi uuteen profiiliin . Näin voit saada useita vastaavia profiileja.
  2. Kun olet tyytyväinen uuteen profiiliisi, napsauta sitä ja valitse Ota profiili käyttöön . Profiili muuttuu punaiseksi.
  3. Voit myös poistaa luotuja profiileja klikkaamalla niitä ja valitsemalla Poista .