Miten voin asettaa akun optimointi profiileja MacReviver?How do I set up battery optimization profiles using MacReviver?

Battery Optimization ominaisuus MacReviver antaa hienoja oivalluksia akun varaustila, nopeus virrankulutus ja arvioitu aika jäljellä akun. Voit myös hallita akun kuluttaa ominaisuuksia MacBookin perusteella, onko se akkuvirralla tai jos se on liitetty virtalähteeseen. Voit tehdä tämän sinun täytyy luoda yhden tai monta akkua profiileja ja sitten aktivoida yksi haluat käyttää. Voit luoda akku optimoinnin profiili noudattamalla alla vaiheet.

1. Käynnistä MacReviver.
    2. Osoita Battery optimointi.
    3. Voit nähdä nykyisen akun käyttöikää ja akun terveyttä. Voit myös nähdä liikkuvan kuvaajan kanssa akun energiankulutusta.

mr_battery_optimization

1. Valitse Näytä Battery Profiilit. Tämä vie näytön, jossa luetellaan kaikki akun optimointi profiileja, jotka on jo luotu.
    2. Valitse Lisää Lisää uusi paristo profiilin.
    3. Napsauta vieressä olevia nuolia Akku ja virtalähde määrittää mukautettuja arvoja tälle Mac kun se on akun ja kun se on kytketty verkkovirtaan. Näitä muokattuja arvoja ovat kirkkautta, äänenvoimakkuutta, Wi-Fi ja Bluetooth.
    4. MacReviver sitten automaattisesti muuttaa asetuksia, jotka perustuvat jos akkuvirralla tai kytketty virtalähteeseen, jos tämä profiili on käytössä.

mr_battery_optimization_2

1. Kopioi nämä arvot uuden profiilin valitsemalla Kopioi New Profile. Näin voit olla useita samanlaisia ​​profiileja.
  2. Kun olet tyytyväinen uuden profiilin, valitse se ja valitse Aktivoi profiili. Profiilia muuttuu punaiseksi.
  3. Voit myös poistaa profiilit klikkaamalla niitä ja valitsemalla Poista.