Miten voin aktivoida ja käyttää murtosuojaus Centeriin MacReviver seurata Macin jos se varastetaan?How do I activate and use the AntiTheft Center using MacReviver to track my Mac in case it is stolen?

Varkautumiskeskus on MacReviverin ominaisuus, jota aktivoidaan ennen mahdollisia varkauksia. Sen avulla voit tehdä seuraavat asiat:

• Katso kaikki tilisi Macit verkkopohjaisesta MacReviverin varkaudenestokeskuksesta.
  • Käytä varkaudenestokeskusta mistä tahansa tietokoneesta ilmoittamaan, että Mac on varastettu.
  • Saada päivityksiä varastetun Macin sijainnista, kuvia verkkokamerasta ja näytön kaappaaminen näytöltä.
  • Kerää tämä tieto ja käytä sitä ottamalla yhteyttä asianmukaisiin viranomaisiin ja hae Mac-tietokoneesi.

mr_anti-varkaus
Aloittaminen:

• Käynnistä MacReviver.
  • Napsauta Anti-Theft .
  • Napsauta Aktivoi .
  • Tämän jälkeen voit avata varkaudenestokeskuksen klikkaamalla linkkiä tällä näytöllä tai siirtymällä ReviverSoft.com:iin ja avaamalla Oma tili -alue.