Miten saada kaikki saatavilla ajuripäivityksiä?How do I receive all available driver updates?

Ohjain Reviver toimittaa oletuksena vain suositellut ohjainpäivitykset ohjelman kautta. Nämä ovat ajuripäivityksiä, jotka on testattu, sertifioitu ja turvallinen yleiseen käyttöön. Edistyneille käyttäjille Driver Reviver tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden ladata ja asentaa varhaisia (beta) ajureita tietokoneiden valmistajilta. Vaikka nämä varhaiset kuljettajat sisältävät parannuksia ja korjauksia, ne saattavat silti joutua testaamaan ja varmentamaan, jotta ne ovat turvallisia ja yhteensopivia. Ota tämä vaihtoehto käyttöön seuraavasti:

• Avaa Driver Reviver
  • Valitse Asetukset , valitse Yleiset- välilehti
  • Valitse Toimita kaikki ohjainpäivitykset -vaihtoehto
  • Tallenna muutos napsauttamalla Käytä