Miten saada kaikki saatavilla ajuripäivityksiä?How do I receive all available driver updates?

Driver Reviver toimittaa oletuksena vain suositellut ohjainpäivitykset ohjelman kautta. Nämä ovat ohjainpäivityksiä, jotka on testattu, sertifioitu ja turvallisia julkiseen käyttöön.

Kokeneille käyttäjille Driver Reviver tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden ladata ja asentaa varhaisia (beta)-ajureita tietokonelaitteiston valmistajilta. Vaikka nämä varhaiset ajurit sisältävät parannuksia ja korjauksia, ne saattavat silti joutua testaamaan ja sertifioimaan varmistaakseen, että ne ovat turvallisia ja yhteensopivia.

Ota tämä vaihtoehto käyttöön seuraavasti:

• Avaa Driver Reviver
  • Napsauta Asetukset ja valitse Yleiset -välilehti
  • Valitse Toimita kaikki ohjainpäivitykset -vaihtoehto
  • Tallenna muutos napsauttamalla Käytä