Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miten estän Kuljettajan Reviver käynnissä aina kun käynnistän tietokoneeni?How do I prevent Driver Reviver from running every time I start my computer?

Jos haluat estää Driver Reviveria toimimasta joka kerta, kun käynnistät tietokoneen, noudata seuraavia ohjeita:

  1. Avaa Driver Reviver
  2. Napsauta Asetukset
  3. Valitse Yleiset
  4. Poista valinta Suorita käynnistyksen yhteydessä
  5. Napsauta Käytä

Pahoittelemme tästä ei ole apua. Mikä ongelma Onko sinulla?
Hienoa! Kiitos palautteesta.
Oliko tämä vastaus apua?
Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta