Miten poistaa tai poistaa Disk Reviver?How do I uninstall or remove Disk Reviver?

Levyn Reviver on erittäin helppo poistaa. Klo ReviverSoft uskomme erittäin vahvasti joiden kautta ihmiset voivat poistaa sovelluksia, että ne eivät halua säilyttää. Tietenkin toivomme, et tuntuu tällä tavalla noin Disk reviver mutta jos et, tässä miten poistaa se: Windows XP: Valitse Käynnistä> Ohjauspaneeli> Lisää tai poista sovellus> Etsi ja valitse Disk reviver luettelosta > klikkaa ”Poista” -painiketta> Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita poistaa ohjelman Windows Vista Win 7 ja uudemmat käyttöjärjestelmät: Mene Käynnistä> Ohjauspaneeli> Poista ohjelman asennus> Etsi ja valitse Disk reviver listassa näkyy> klikkaus on ”Poista / Change” -painiketta> noudattamalla näytön ohjeita ohjelman asennuksen poistamiseen voit poistaa Disk reviver ohjelmista valikosta: Käynnistä> Kaikki ohjelmat> ReviverSoft> Disk reviver> Poista Disk reviver.