Onko Battery Optimizer tarjoa mitään ainutlaatuisia ominaisuuksia?Does Battery Optimizer offer any unique features?

Kyllä, se! Tässä vilkaista ainutlaatuisia ominaisuuksia Battery Optimizer:

Seuranta – Tässä osassa kerrotaan, historiallisen näkymän akun varaustila ja kulutus. Kaavio näyttää Akun lataus% taustalla (harmaan eri sävyinä lataamiseen ja purkaminen) ja punainen viiva osoittaa energiankulutusta kannettavan. Kun kytkettynä, tämä punainen kaavio osoittaa imeytymisnopeuden akun sijasta vastuuvapauden korko.

Mistä löydän sen?

Vuonna Battery Optimizer -ikkunan Monitoring -painiketta alkuun navigointivalikko

Paristojen käyttö Hälytykset – Tämä osio tarjoaa mahdollisuuden ilmoittaa siitä sinulle aikaa jäljellä akun latauksen ja myös silloin, kun akku käyttö nousee nimetty prosenttiosuus

Mistä löydän sen?

Vuonna Battery Optimizer -ikkunan Asetukset-painiketta alkuun navigointi-valikkoon ja valitse Monitoring välilehti